Garantie

Ajax Garantie

Garantie 3 jaar op het Ajax Alarmsysteem

Bij Ajax Alarmsysteem krijg je uiteraard de normale productgaranties op je aankoop en gelden alle rechten en plichten van het consumentenrecht. Deze worden ook eenvoudig toelicht op de website van ConsuWijzer. Wij geven 1 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie. 

Op onze webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dit niet het geval, neemt u dan contact op met onze servicedesk en zorgen wij voor herstel, vervanging of het restitueren van het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is.

Vertoont je product een defect?
Neem dan even contact op via het contactformulier. Wij zullen zo snel en zo goed mogelijk naar een oplossing zoeken. Soms wordt een onderdeel vervangen, soms krijg je een nieuw exemplaar of we zoeken een andere passende oplossing.

Een garantie geeft extra rechten aan jou als koper, maar is altijd voor een bepaalde duur en met soms met bepaalde voorwaarden (door de fabrikant bepaald). Je hebt altijd een aankoopfactuur nodig en moet de eerste eigenaar zijn van het product. Los van deze voorwaarden houdt Ajax Alarmsysteem zich natuurlijk aan de wettelijke rechten die wij logischerwijs naleven.